..................................................................................................................................................................................................................
..* Διαδικτυακή Εφημερίδα που γράφεται από τους αναγνώστες της * .... *με θέματα αποανάπτυξης * και εναλλακτικής οικονομίας....
....................................................................................................................................................................................................................

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε

**

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας».
.................Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο Ρόλος του Τζωρτζ Σόρος στην εθνική κατεδάφιση των Βαλκανίων


  Aρθρο επίκαιρο στο We24.gr 


O Τζωρτζ Σόρος έχει πλέον φανεί ποια εργολαβία έχει αναλάβει στα Βαλκάνια. Επιδιώκει να καταργηθούν οι επί μέρους εθνικές ταυτότητες και να συμβεί εκείνο, που έλεγε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: ένας τεράστιος κιμάς, ο οποίος να πλάθεται και να διαπλάθεται κατά τις εντολές όσων θα έχουν την παγκόσμια εξουσία.

Αυτή η παγκόσμια κοινωνία, που επιδιώκει ο Σόρος, θα είναι, κατά την άποψη του, ένας παράδεισος. Αυτός ο «παράδεισος» είναι ο σύγχρονος εφιάλτης, που προκαλεί τρόμο σε κάθε ελεύθερο και δημοκράτη πολίτη. Μέσα από τα ωραιοποιημένα λόγια «αποστολής και αξιών» των ιδρυμάτων του Σόρος επανέρχεται ο εφιάλτης του ολοκληρωτισμού και του «μεγάλου αδελφού».
Για τον σκοπό τους έχουν κατασκευάσει έναν ιδεολογικό και επικοινωνιακό μηχανισμό – οδοστρωτήρα. Με αυτόν επιδιώκουν να αναμείξουν τους λαούς, να ισοπεδώσουν τις εθνικές ταυτότητες τους, να διαγράψουν το ιστορικό παρελθόν τους και να επιβάλλουν μια πανθρησκεία.
Για να επιτύχει τον σκοπό του ο Σόρος έχει επενδύσει 32 δισεκατομμύρια δολάρια στα ιδρύματά του, που δραστηριοποιούνται σε 140 χώρες. Στην περίπτωση των Σκοπίων οι οργανώσεις του Σόρος κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν στην απομάκρυνση από την εξουσία του εθνικιστικού Κόμματος VMRO και στην άνοδο της σημερινής «μετριοπαθούς» σκοπιανής κυβέρνησης. Σκοπός, ήταν να προωθηθεί η συμφωνία για το όνομα με την πιο «συνεργάσιμη» κυβέρνηση που είχε η Ελλάδα.
Οι εξελίξεις προμηνύονται να είναι δραματικές στη Βαλκανική και φυσικά δεν θα αφήσουν την Ελλάδα ανεπηρέαστη που θα διαταράξουν τις γεωστρατηγικές μας ισορροπίες, ιδιαίτερα με παραδοσιακούς συμμάχους μας, όπως τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου